Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Tällä kertaa sen teki Helsingin bussiliikenteen linja numero 17. Eilen oli linjan viimeinen liikennöintipäivä. Itselleni linja oli monista ajoittaisista takkuiluista huolimatta "rakas", koska se lähti vierestä ja keskustaan pääsi alle kymmenessä minuutissa.

Ei meitä lopetetun linjan reitin varrella asuvia tyhjän päälle jätetty, mutta eihän ne korvauvaihtoehdot ikinä oikein ole sama asia... Kai se on vain opeteltava elämään asian kanssa.

Tuli tosin todettua, että kyllä ikävätkin asiat voivat ihmisiä yhdistää. Matkustin eilen tuolla lopetetulla linjalla ja päivittelin parin muun matkustajan kanssa linjan kohtaloa.

Harmittamaan vähän jäi, etten päässyt matkustamaan viimeisellä vuorolla. Päivällä matkustaessa ei tullut kamera mukaan, niin jäi valokuvatkin saamatta. Iltahmärässä olisi ollut mieleenpainuva kokemus matkustaa viimeinen matka ja räpsiä kuvia bussista ja matkan varrelta.

Linkki tarkempaan artikkeliin:

http://www.iltasanomat.fi/Uutiset/stadi/uutinen.asp?id=1567312

 

Tuo bussilinja ei ole toki ainoa loppunsa kohdannut asia. Kesälomaa on meillä Helsinkiläisillä jäljellä enää huomisen verran. Oma viimeinen lomapäiväni tosin menee töissä...